newx.nl

Het nieuwste van het nieuwste

Leren laarzen, de nieuwe trend!

Van als ouds worden er bij de dames al laarsjes gedragen. Met voorkeur zijn dit de leren laarsjes die gedragen worden in de herfst en winter. Deze laarsjes passen bij elke outfit en staan zowel onder een rok of bij een stoere jeans.

Tips bij het dragen van je laarsjes

Elke laars is goed te combineren met elke outfit. toch zijn er een paar tips en tricks om de laars net iets meer op te laten vallen. Door op verschillende manieren een laars te dragen, hou je afwisseling in een outfit, wat altijd leuk is om uit te proberen.

Een voorbeeld is het stoppen van je broekspijpen in je laars. Hiermee voorkom je dat al het overige gedeelte van de broekspijp op de laars ligt. Daar het in de laars te stoppen zorg je voor een mooie overloop.

Wanneer u de pijpen van uw broek oprolt, geeft dat ook een leuk effect aan uw outfit. Het uiteinde van de broek wordt iets dikker, waardoor de laars wel meer tot zicht komt.

Een leuke combinatie is om de kleur van je laars terug te laten komen in een accessoire. Hiermee valt veel te variëren. Een optie is om de kleur terug te laten komen in een tas, maar de kleur terug laten komen in een armband is ook zeer geschikt.

Bij wat bredere enkels dient u ervoor te zorgen dat de laars nét over uw enkels heen valt, waardoor deze gecamoufleerd worden. Wanneer u uw benen wat slanker wilt laten lijken, kunt u kiezen voor een bredere laars. Voor het laten lijken van langere benen kunt u kiezen voor een laars met hak en een smalle neus.

Zo ziet u dat er verschillende manieren zijn om variatie te creëren in het dragen van laarsjes. Genoeg tips om zelf mee te variëren dus!

Verschillende modellen

Er zijn veel verschillende modellen met laarsjes. Laarsjes zijn het hele jaar te dragen. Gevoerde laarsjes zijn meer voor in de winter, maar enkellaarsjes zijn weer geschikt voor in de zomer.

Ook zijn er de zogenaamde cowboy-modellen. Sendra laarzen zijn dit soort modellen. Deze laarsjes hebben een puntige neus, wat een echte look geeft van een cowboylaars. De laarzen zijn gemaakt van echt leer en hebben gedetailleerde sticks.

Voor jong & oud

Vrijwel iedereen draagt laarsjes, van jong tot oud. Laarsjes zien er zakelijk uit, maar tegelijkertijd ook volwassenen. Bij tieners zijn laarsjes dus ook een echte trend. Tieners willen graag zo snel mogelijk volwassen lijken, waarvoor ze ook laarsjes gebruiken.

Voor ouderen zijn laarsjes juist geschikt voor de zakelijke, maar de tegelijkertijd stoere outfit. Ze zijn ideaal voor tijdens het werk, en ook zeker voor in de vrije tijd.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 newx.nl

Thema door Anders Norén