newx.nl

Het nieuwste van het nieuwste

Nieuwe kleding perfect combineren

Als er iets is waar we blij van worden dan is dat zonder twijfel het kopen van nieuwe kleren. Na het kopen van leuke exemplaren is het altijd alleen wel een dingetje om de losse onderdelen tot een mooi geheel te maken. Dit kan je gemakkelijk oplossen door setjes te kopen, maar zo blijft het wel een beetje saai. De ideale manier voor mannen om de leukste kleding te kopen voor geweldige outfits is net iets anders. Ben jij benieuwd hoe je een net nieuwe cheap monday broek het beste kunt combineren? Of heb je net nieuwe schoenen en weet je niet waar ze leuk onder staan? De redding is nabij, want straks weet je hoe je met el kledingstuk een perfecte outfit kunt creëren.

Started from te bottom

Ook voor kleding geldt dit. Veel mensen kiezen ervoor om eerst na te denken over welk shirt ze aan doen om vervolgens na te denken over wat er leuk bij zou staan. In plaats van deze manier krijg je de leukste outfits als je onderaan begint. Je bedenkt in dat geval dus eerst welke schoenen je aan wilt. Hierna kies je een broek, rok of iets dergelijks uit en als laatst voeg je een bijpassende top toe. Klinkt vreemd he? Geloof mij als ik zeg dat het ook voor jou goed zal werken.

Hoe werken accessoires?

Het zijn de accessoires die maken dat een outfit er goed uitziet. Daarom moet je ten alle tijden details vinden die de individuele onderdelen van je outfit complementeren.  Accessoires zijn er ook niet om heel erg op te vallen. Ze moeten er juist voor zorgen dat het geheel meer zal opvallen. Wat belangrijk is om te weten bij het toevoegen van kleine details aan je kleding is dat het er niet te veel moeten zijn. Een teveel aan accessoires kan een heel leuke outfit al gauw erg ordinair doen overkomen. Less is more is in dit geval erg toepasselijk.

Zo zit je altijd goed

Er zijn een hoop manieren om je kleding leuk te combineren. Toch heeft de ene manier iets meer aandacht  nodig dan een andere. Om het je vanaf nu altijd iets gemakkelijk te maken, leer ik je deze simpele truc om er altijd goed uit te zien. Combineer een lichte en een donkere kleur met elkaar. Blijf in je kleding bij twee kleuren en voeg één accessoire toe in een heel andere kleur. Bijvoorbeeld een donkere spijkerbroek met een lichtblauwe bloes en een bruine of grijze riem.

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 newx.nl

Thema door Anders Norén